Op 22 mei van 11 uur tot 16 uur heeft DOV haar deuren geopend voor nog niet ontdekt tafeltennistalent bij jeugd van 8 tot 15 jaar.
Alle jeugd (valide en mindervalide) in deze leeftijd zijn welkom om hun skills te laten zien. Onze talenten scouts die dag zijn niet de minste !
Jean Paul Montanus (2x Europees kampioen en Zilver op de WK en paralympier) en Tim Gras (Eredivisie speler en onderdeel van Talent NL).

Je komt die dag partijtjes spelen, een training meemaken , tegen de toppers een balletje slaan en misschien zit er in jouw een groot tafeltennistalent verscholen ?

Tim en Jean Paul zijn beide bij DOV begonnen en graag begeleiden we als club met onze trainers nieuw talent naar de top. Dit geldt voor alle jeugd. Ook de mindervalide sporter is bij DOV welkom en het para tafeltennis in Nederland staat op een hoog niveau.

Dus trek allemaal je sportkleren aan en kom zondag 22 mei naar DOV. Batjes hebben we ook te leen natuurlijk. Voor iedereen die zich aanmeld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. staat er die zondag een gratis lunchpakket klaar.